Forside » Sponsormidler

Sponsormidler

Dalane lyspunkt

Energi er fremtid. Energi er muligheter. Energi finnes over alt i regionen vår. Blant annet i form av aktiviteter og tilbud til samfunnet fra lokale lag og foreninger.

Dalane Energi ønsker og være med å bidra til å opprettholde tilbud og muligheter i regionen vår, og derfor har vi opprettet «Dalane Lyspunkt». Dette er vårt sponsoropplegg for å gi tilbake, der vi 1 gang i måneden deler ut sponsormidler til lokale lag, foreninger, organisasjoner og aktiviteter i de fire Dalane-kommunene.

Hvem kan søke?

Midlene fra Dalane Lyspunkt gis til lokale lag, foreninger, organisasjoner og aktiviteter i regionen vår. Søkeren kan være en kontaktperson fra disse, eller en enkeltperson som arrangerer samlinger/ aktiviteter for barn og ung. Kravet for å søke er at du må holde til i en av de fire Dalane-kommunene.

Dersom dere søker om støtte til skiltreklame eller ønsker og inngå en sponsoravtale, eller søker støtte til humanitært arbeid hovedsakelig i nærmiljøet eller katastrofehjelp og lignende til utlandet, bes du sende inn søknaden via søknadsskjemaet nederst på siden.

Dersom du søker for lokale lag, foreninger eller organsisasjoner kan du også sende inn søknaden via søknadsskjemaet nederst på siden.

Disse ble sponset

Her kan du se hvem som har blitt sponset

Søknadsskjema

Her finner du søknadsskjema til Dalane Lyspunkt